PROLOG EGEN FRI VILJE

Bok nr 2: EGEN FRI VILJE Blir etter planen utgitt før påske 22

FRA PROLOGEN:

Alexandros stirrer ned i den tette lyngen.Han har slitt seg opp til hula. Der høyt oppe i fjellet som omkranser Sougia. Han er en gammel mann nå. Det er bare han som sitter på kunnskap om denne hula.

Blikket stivner på gjenstanden han har fått øye på. Han går sakte framover og er nøye med hvor han setter føttene. Han må ikke tråkke på noe. Så bøyer han forsiktig grenene ned, bretter de forsiktig til side, så han ikke stikker seg på piggene i villnisset. Han studerer grundig det han ser. Blodet strømmer i kroppen. Han må hive etter pusten.

Slik starer min bok nr to; EGEN FRI VILJE.

Vi blir invitert inn i et håpløst familieproblem, hvor vi får innblikk i finansverdenens mørke sider, og en skipsreders bekymring for selskapets framtid med en psykotisk sønn.

 

Sønnen får oppnevnt verge. Da eskalerer det og danner starten på mange utfordrende situasjoner.

 

Handlingen foregår på Sanden Brygge i Larvik og Akrimios /Aptera og Sougia på Kreta.

 

Vi blir introdusert i problemstillinger innenfor vergemål, rus og psykiatri, i et shippingmiljø med penger og posisjon. Det handler om makt, maktkamp, posisjon, penger, intriger, begjær og mye mer.....

Men så er det noen som ønsker rettferdighet......

Følg privatetterforsker Louise Bøkker. Hun er også med meg i denne boken. Hun ble dere kjent med i min debutbok: BAK HVER EN DØR. Hun oppdager og observerer alle de flokete trådene...Det var en glede å skrive om hvordan hun bidrog til å løse dem opp.

Boken er bygd på fri fantasi, dette er ingen dokumentasjon, alle situasjoner er oppdiktet. Det samme er alle personene, men historiene er bygd på kunnskap innen vergemål. Alt det andre har jeg også fått kunnskap om.