FRA PROLOGEN:

Alexandros stirrer ned i den tette lyngen.Han har slitt seg opp til hula. Der høyt oppe i fjellet som omkranser Sougia. Han er en gammel mann nå. Det er bare han som sitter på kunnskap om denne hula.

Blikket stivner på gjenstanden han har fått øye på. Han går sakte framover og er nøye med hvor han setter føttene. Han må ikke tråkke på noe. Så bøyer han forsiktig grenene ned, bretter de forsiktig til side, så han ikke stikker seg på piggene i villnisset. Han studerer grundig det han ser. Blodet strømmer i kroppen. Han må hive etter pusten.

Slik starer min bok nr to; EGEN FRI VILJE.

Vi blir invitert inn i et håpløst familieproblem, hvor vi får innblikk i finansverdenens mørke sider, og en skipsreders bekymring for selskapets framtid med en psykotisk sønn.

 

Sønnen får oppnevnt verge. Da eskalerer det og danner starten på mange utfordrende situasjoner.

Handlingen foregår på Sanden Brygge i Larvik og Aptera og Sougia på Kreta.

Vi blir introdusert i problemstillinger innenfor vergemål, rus og psykiatri, i et shippingmiljø med penger og posisjon. Det handler om makt, maktkamp, posisjon, penger, intriger, begjær og mye mer.....

Men så er det noen som ønsker rettferdighet......

Følg privatetterforsker Louise Bøkker. Hun er også med meg i denne boken. Hun ble dere kjent med i min debutbok: BAK HVER EN DØR. Hun oppdager og observerer alle de flokete trådene...Det var en glede å skrive om hvordan hun bidrog til å løse dem opp.

Boken er bygd på fri fantasi, dette er ingen dokumentasjon, alle situasjoner er oppdiktet. Det samme er alle personene, men historiene er bygd på kunnskap innen vergemål. Alt det andre har jeg også fått kunnskap om.

 

 

BAK HVER EN DØR, er nå ute som EBOK

KJØPES I ALLE NETTBOKHANDLERE I LANDET

 

Bibliotekene har også boka. Der kan du låne den gratis 🙂

 

 

NÅ OGSÅ SOM EBOK

9. mar, 2022

BAK HVER EN DØR

NÅ OGSÅ SOM EBOK

Jeg startet mitt forfatterskap med manus til en lærebok innenfor helsesektoren; en lærebok i varsling.

Gyldendal Forlag inviterte meg inn i varmen. Jeg skrev og skrev. Gyldendal ble mer og mer fornøyd, mens jeg ble tyngre og tyngre. Stoffet var tungt. Blytungt.

Jeg la manus til side. Det ligger der ennå.

En dag sa en venn; at du ikke heller skriver krim? Jeg grunnet på dette lenge, og da jeg en dag hørte en svært trist historie om en adopsjon, kom plottet plutselig klart til syne, så kom ideene, så kom resten og så kom debutboken min: BAK HVER EN DØR.

Slik begynte mitt forfatterskap

I dag er debutboken min til salgs hos Ark, Norli, Haugen, Meny butikker i Larvik og ikke minst på direktesalg fra meg via www.owal.no og her på www.forfatterkristin.com

Debutboken ble lansert på sosiale medier, grunnet Corona og boklanseringer måtte utsettes.

Men forhåndssalget gikk over all forventning, også utover våren og i sommer har jeg stått på både det ene og andre hjørnet i nærområdet; både i Stavern, på strendene i distriktet og diverse Menybutikker. Jeg elsker det. Treffer så mange hyggelige mennesker.  

Denne høsten (2021) har jeg vært delaktiv med bl.a blitt vurdert til BØKEKRIMFESTIVALEN i Larvik. Jeg har deltatt på Stavern Kunst og Kulturs julemarked i Steinbrakka og deltatt på Larviks julehus i sentrum.

Samtidig har jeg i år også jobbet med manus til neste bok.

Den har fått tillelen: EGEN FRI VILJE

Året som har gått har gitt meg en bratt læringskurve. Mye er endret fra første manus, med tanke på omslag, ombrekking, tjenester som språkvask, korrektur og trykking. Men sånn er det vel for alle frie utgivere av egne bøker. 

Det er en glede å skrive. Det er en glede at andre liker det jeg skriver, samtidig er jeg takknemlig for alle tilbakemeldinger som gir meg utvikling og vekst. 

Tusen takk for at du følger meg her. 

KJØP BØKENE:

www.owal.no

www.forfatterkristin.com

 

Kr 399,- INKL PORTO OG /ELLER LEVERT HJEM TIL DEG I LARVIK

Bestilles på nettbutikken

 

 

 

Med vennlig hilsen

Kristin Dons-Wallebek